Dodson & Horrell Cush Care Condition

Dodson & Horrell Cush Care Condition

299,00 DKK Inkl. moms

Varekategori:

Beskrivelse

Et foder med lavt indhold af sukker og stivelse til heste og ponyer med særlige behov omkring stofskifteregulering.

CushCare Condition er specielt udviklet til heste, som har brug for hjælp til at forbedre stofskiftereguleringen. Især ældre heste kan have ændringer i stofskiftet, men det er ikke unormalt at se stofskifteændringer hos yngre heste også. Disse heste udnytter ofte foderet dårligere, har tendens til vægttab og kan have svært ved at opretholde eller danne muskelmasse.

CushCare Condition har et højt indhold af energi samt protein af en høj kvalitet til at vedligeholde og øge muskelmassen. Mange af disse heste er samtidig følsomme over for sukker og stivelse, hvorfor mængden af dette skal begrænses i det daglige foder. CushCare Condition har et lavt indhold af sukker og stivelse og et højt indhold af olie og fibre, for at sikre et moderat/højt energiindtag samtidig med at hestens behov tilgodeses. Derudover er der tilsat aktiv gærkultur Actisaf for at understøtte et godt tarmmiljø, samt hørfrø og B-vitaminer for at fremme en god pels- og hudfunktion. CushCare Condition indeholder forskellige frugter, grøntsager og urter, som stimulerer appetitten, hvorved foderindtaget øges også hos kræsne heste. Foderet indeholder QLC (Quality Life Care), som er en enestående blanding af naturlige antioxidanter, udvundet fra planter rige på antioxidanter. De er specielt beregnet til at arbejde i synergi med de allerede eksisterende antioxidanter (mineraler og vitaminer) og er bl.a. vigtige for vedligeholdelse af hestens immunforsvar. Derudover er der tilsat Mobility urter for at understøtte bevæge-apparatet. CushCare

Condition kan tildeles tørt eller opblødt i vand. Cush Care Condition er meget let at opbløde i vand og kan derfor med fordel gives til heste med nedsat tyggefunktion. Tilsæt 1 dl vand per 200 g CushCare Condition. OBS: Anbefales ikke til konkurrenceheste. Til konkurrenceheste anbefales ERS Pellets.

Yderligere information

Vægt 20 kg
Producent

Varetype