Duvo Pondsticks Natural-10 ltr

Duvo Pondsticks Natural-10 ltr

129,00 DKK Inkl. moms

Til alle havedams fisk….

Kategori:

Beskrivelse

Duvo+ Havedamsfoder er et komplet foder til dine havedamsfisk, herunder Koi karper, guldfisk, osv.

Der er tilsat naturlige ingredienser og mineraler til dette havedamsfoder fra Duvo+, som alt sammen bidrager til dine fisks sundhed og velbefindende. Det holder fiskenes helbed ved lige og styrker immunforsvaret med et højt indhold af blandt andet C-vitaminer. Det meget letfordøjelige fiskefoder til havedamsfisk fra Duvo+ er fremstillet til alle fisk i din havedam, der er over 5 centimeter lange. Selve foder sticken måler cirka fire millimeter.

Duvo+ Havedamsfoder kan hjælpe dig med at holde dine fisk sunde og svømmeglade i din havedam, så længe du husker at fodre dem hver dag.

Vigtige fordele ved Duvo+ Havedamsfoder:

  • For alle havedamsfisk
  • Kan sluges af fisk over 5 cm
  • Fiskefoder der flyder på vand
  • Komplet fuldfoder til fisk

Du kan uden problemer anvende dette fiskefoder til din havedam, så længe vandtemperaturen er over 10 grader. Ved temperaturer under 5 grader, bør du ikke fodre dine fisk i havedammen, da stofskiftet er så lavt at de ikke kan fordøje foderet.

Fodringsvejledning:
Fiskene fodres 2-4 gange dagligt afhængig af størrelse og vandtemperatur og ikke mere end fiskene kan nå at æde i løbet af 5 minutter. For at undgå unødig vandbelastning, anbefaler vi at fjerne foder der ikke er blevet ædt fra havedammen.
Indhold 10 ltr

Yderligere information

Vægt 0.800 kg
Mærke

Duvo

Varetype