Ecostyle MyreFri Myresand

Ecostyle MyreFri Myresand

119,95 DKK Inkl. moms

Fortrænger myrer fra uønskede steder.

Kategori:

Beskrivelse

MyreFri myresand fra Ecostyle. Sandets fine struktur gør, at myrerne ikke kan grave i det eller skubbe det væk. Når Myresand har suget fugt, størkner det og lukker gange og sprækker. Derved fortrænges myrerne og fliserne understøttes.

Fortrænger myrer fra uønskede steder.
Myresand indeholder dansk kvartssand og moler fra Fur/Mors i Limfjorden. Blandingen er helt speciel, giftfri og dansk produceret. Og så er den 100% naturlig, så du trygt kan bruge den både inde og ude.

Har du mange myrer langs husets sokkel, som er på vej ind i huset gennem hulrum og sprækker? Så kan du bruge myresand til at sikre, at de ikke kan komme ind gennem hulrummene og sprækkerne. Myresandet kan du nemlig bruge til at udfylde hulrum og sprækker, og når sandet er hårdt, kan myrerne ikke trænge igennem det og komme ind i huset.

Du kan også bruge myresandet til at forebygge, at myrerne kommer ind. Har du haft myrer i huset før og ved du, hvor de kommer ind, kan du bruge myresandet til at stoppe myrerne, inden de kommer. Start allerede i april med at hælde myresand i revner og sprækker langs husets sokkel. Så er myresandet hårdt og umuligt for myrerne at trænge igennem i maj, når myrerne for alvor kommer frem.

Myresand mod myrer indenfor

Er myrerne allerede inde i huset, er de typisk langs vægge og gulvlister. Der kan være så mange, at det kan føles som en hel hær af myrer. Derfor gælder det om at spærre myregangene med myresand. Hæld myresand ned i revner, sprækker og sætninger langs væggen og gulvlister – kan du ikke få myresandet helt ned i revnerne og sprækkerne, kan du evt. bruge en lineal eller et stykke papir til at skubbe sandet ned med. Lad det ligge i 3 uger og sørg for ikke at støvduge det op – sæt evt. et stykke tape over. Myresandet suger fugt fra soklen og bliver hårdt, så myrerne ikke trænger ind.

Myresand udbringes på tørre overflader.
1. Fej sandet væk, som myrerne har skubbet op ved indgangen til myreboet.
2. Hæld MyreFri Myresand ned i og ud over indgangshullet til myreboet.
3. Fyld op igen de næste par dage, indtil gangene i myreboet er fyldt helt op.

Indhold 1 kg

Yderligere information

Vægt 1.460 kg
Producent

Varetype