Equifirst Booster Mix

Equifirst Booster Mix

319,00 DKK7.656,00 DKK Inkl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

 

 

 

 

Tilskudsfoder til heste med øget behov for protein og energi. 

BOOSTER MIX forbedrer muskelsætning og styrke på relativ kort tid. Hjælper til hurtigere restitution efter intens/hårdt fysisk arbejde. Øger mælkeproduktionen markant hos lakterende hopper og hjælper hopper der taber sig i diegivningsperioden.

Tilskud i müsliform med råvarer af absolut top kvalitet:

Specialbehandlede soja-flager Højkvalitetsprotein der fungerer som kroppens byggesten. Fundamentet for opbygning af stærk muskulatur, hestens motor.

Linamix:
Ekstruderet blanding af hørfrø (olie), rig på livsvigtige Omega 3 fedtsyrer, cikoriefibre, DumoSweet (lav-glykæmisk kulhydrat) og antioxidanter. Fungerer i denne blanding som kroppens vigtige brændstof – fedt og kulhydrat.

Brændenælde:
Indeholder mange vitaminer og mineraler som jern, A- og C-vitamin, kisel (silicium) og kalium og har rensende og bloddannende virkning. Der er ligeledes et højt indhold af flavonoider i brændenælderne, som kan bekæmpe betændelsestilstande i kroppen fx gigt. Jernmængden kan virke forebyggende på blodmangel, og er derfor en fin måde at tilføre kroppen jern i naturlig form.

Antioxidanter
Nedsætter risikoen for muskelskader ved overanstrengelse og forebygger negativ syrepåvirkning af muskelcellerne.
Hvorfor give hesten et protein tilskud?
Protein består af aminosyrer. Aminosyrer er naturlige byggesten i proteinsyntesen, der hjælper med at opbygge muskler samt genoprette skadet muskulatur. Visse aminosyrer producerer hesten selv, og andre må tilføres gennem foderet, de såkaldte essentielle aminosyrer. Til trods for en korrekt fodring med proteinrigt foder, findes der en risiko for mangel på visse aminosyrer, hvilket kan resultere i langsom tilvækst og svag muskulatur.
Behovet for protein er større for heste i hård træning, i perioder hvor træningsintensiteten øges samt for hopper med føl ved siden.

Booster Mix anbefales til heste i intensiv træning og i stævneperioder, ungheste i træning, ældre heste med øget proteinbehov, følhopper, ved skader og i genoptræningsperioder.

Fodringsanvisning:
Anvendes som tilskudsfoder til heste. Kan bruges til alle heste og blandes i normal foderration.
Tildel vand og grovfoder før måltiderne. Indeholder bl.a. Omega-3 fedtsyrer og bruges til afbalancering af foderration mht. protein og fedtsyrer. Kan erstatte olietilskud.

Dosering: 150-200 gram pr. 100 kg. kropsvægt. Dyrene skal altid have adgang til frisk vand og hø.

Vejledende ernæringsværdier:
Foderenhed (UFC/kg): 1,25
Energi (MJ/kg): 15,9

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Producent

Styk

1 stk., 10 stk., 20 stk., 30 stk.

Varetype