Equsana Perform Vit Caps

Equsana Perform Vit Caps

214,95 DKK399,95 DKK Inkl. moms

Til plag/ ungheste, avlsheste og heste i hård træning

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Equsana har arbejdet på at forbedre smagen og formen af Pleasure Vit, Perform Vit og Premium Vit. Produkterne er derfor fremover i caps-form i stedet for almindelig pilleform. I caps er vitaminerne og mineralerne ”indkapslet” i en lille del forklistret hvede, som gør produktet mere velsmagende og derfor mindsker problemet med, at hesten kan sortere det fra. Produktet er unikt, da selve processen beskytter vitaminerne og mineralerne.

Produkterne smager og dufter af de krydderurter, som bliver tilsat. Blandingerne er derfor velegnet til at fodre ovenpå andet foder eller direkte i krybben.

Equsana Perform Vit
Til plag/ ungheste, avlsheste og heste i hård træning

Equsana Perform Vit er et velsmagende fodertilskud tilsat vitaminer og mineraler, så din hest får alle de nødvendige næringsstoffer, mineraler og vitaminer. Produktets ernæringsmæssige indhold ajourføres løbende iht. de nyeste NRC-normer.

Equsana Perform Vit er udviklet til plage/ungheste, drægtige heste, avlshopper og heste i hård træning og kan både bruges som tilskudsfoder eller som supplement til kraftfoder. På denne måde er det muligt at styre huldet, samtidig med at hesten er dækket 100% ind med næringsstoffer.

Pakning : 5 kg – 15 kg

Yderligere information

Vægt N/A
Producent

Varetype

Styk

15 kg, 3 x 15 kg, 3 x 5 kg, 5 kg, 5 x 15 kg, 5 x 5 kg