Fir-Tech Elegant kombi-underlag-Catago-2 farver

Fir-Tech Elegant kombi-underlag-Catago-2 farver

569,00 DKK Inkl. moms

Nyt design fra Fir-Tech…..

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Nyt design.

Super flot & lækker kombi underlag i Catago FIR-Tech serien. Så nu kan du få lidt ekstra shine og stadig den samme gode effekt, som FIR-Tech giver hesten.Flot blank overside med skinnende lak piping.

Catago FIR-Tech Healing underlag øger rygmuskulaturens smidighed og hjælper hesten til større og bedre bevægelsesmønster.
Med Synthermax fiberfyld og inder materialet med indvævede keramiske partikler yder en avanceret dobbeltvirkende effekt.
Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene.

Farve: Hvid – Sort

Str: 16″ – 17″

Info om FIR-Tech:
Catago FIR-Tech Healing er en terapeutisk serie i høj kvalitet til øget velvære og restitution. Ideel til forebyggelse af skader, lindring af spændte muskler, ømme led samt behandling af gamle og nye skader. FIR-healing bruges også til behandling af heste med led- eller seneproblemer og til ældre heste.

Overfladematerialet med indvævede keramiske partikler samt Synthermax fiberfyld giver FIR-Healing serien den avancerede og dobbeltvirkende effekt som opvarmer muskler, sener og led. Dette gør seriens produkter velegnede til brug før og efter fold, træning og konkurrence.
Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Healing produkterne anvendes.
Kan vaskes uden virkningen forsvinder.

Yderligere information

Vægt N/A
Mærke

Catago, FIR-Tech

Farver

Hvid, Sort

Størrelse

Str 16 ", Str 17 "

Varetype

,