Goldspan XL spån 20 kg.

Goldspan XL spån 20 kg.

95,00 DKK1.800,00 DKK Inkl. moms

Leveres på paller bestående af 24 stk. baller af 20 kg. i alt 480 kg.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Med denne spån får du Goldspan’ s suveræne kvalitet med både økonomi, hygiejne og sundhed i højsædet

Goldspan er produceret af rent, varmebehandlet og støvreduceret nåletræ så du får en lækker frisk duft i stalden og et godt staldmiljø samtidig med at den er nænsom ved hestens luftveje. Ballerne er presset og pakket i nemt håndterbare baller af 20kg.

Spånerne er produceret af frisk træ med en flot lys farve og giver en dejlig duft i stalden.

Goldspan har en fantastisk sugeevne og er med den gode volumen, økonomisk i brug. Spånerne er støvreduceret og helt fri for skadestoffer.

Når du bruger Goldspan som strøelse vil du opleve af den gode sugeevne virker stærkt hæmmende på ammoniakdannelsen, så du bibeholder et godt og lugtsvagt staldmiljø som dine heste vil elske.

Alt afhængigt af boksstørrelsen anbefaler vi at strø med ca. 3-4 baller. Hvis du løbende fjerner de våde områder vil du afhængigt af behov typisk kunne nøjes med at strø efter med 1-2 baller om ugen.

Goldspan har på grund af den gode og ensartede kvalitet vundet indpas i både i større stalde, på rideskoler og bestemt også hos hobbyfolket. Goldspan bruges også af mange travfolk og leveres bland andet til flere travbaner.

Yderligere information

Vægt N/A
Varetype

Styk

1 stk., 24 stk., 5 stk.