Hemexcide-Dry

Hemexcide-Dry

169,95 DKK329,95 DKK Inkl. moms

Bekæmper blodmider hos høns.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Kan have en positiv effekt på blodmider. Blodmider hos høns er et alvorligt problem.

Hemexcide er et rent siliciumpulver – der ikke er tilsat kalk eller andre fyldstoffer.

Hemexcide siliciumpulver er det eneste produkt der er godkendt til at bruge i æglægningsperioden.

Hemexcide bekæmper blodmider, lopper, parasitter, mider og hæmmer uønskede bakterier samt udtørrer og desinficerer stibunden. Desuden kan Hemexcide tilføres hønsenes foder og bekæmpe mave-tarm parasitter.

Hvor:
I alle staldtyper og produktionsformer.

Hvad er:
Hemexcide® består af små skaldyr, der efter mange millioner år i jorden graves op og forarbejdes til pulver. Det er et rent mineral pulver, som er GMO-frit og derfor godkendt til økologisk landbrug. Hemexcide® er ikke tilsat kalk eller andre fortyndende fyldstoffer. I denne koncentrerede form er drabseffekten usædvanlig effektiv ? og prisen usædvanlig tilgængelig! Stoffets parasitdræbende virkning er ikke kemisk, men derimod mekanisk: Hemexcide® klæber sig til miderne, som dør i løbet af ca. et døgn.

Anvendelse:
Udstrø pulveret på gulvet og i redekasserne ca. 50/75 gr. Pr. m2.
Lav evt. en bakke hvor hønsene kan “sandbade” i Hemexcide.
Pulveret kan også blandes med vand i forholdet 1:3 og påsmøres siddepindene og vægge.

Bekæmpelse:
Når skaden er sket, rengøres og desinficeres staldene. Hemexcide blæses ud i stalden og klæber sig til blodmiderne, som dør i løbet af ca. et døgn. Denne metode anvendes i dag med stor succes af mange ægproducenter. Der benyttes 50 gr. pr. m2. Behandlingen gentages under produktionsforløbet. Her anbefales behandlingsintervaller på ca. 8 dage og derefter 35 dage.

Forebyggelse:
Vi anbefaler forebyggelse frem for bekæmpelse. Engelske erfaringer viser, at Hemexcide virker i ca. 12 måneder, når det opslemmes i vand og sprøjtes ud ? naturligvis efter rengøring. Det er så billigt, at det ikke kan betale sig at lade være!

Alternativ anvendelse:
Hemexcide som foderadditiv bekæmper mave-tarm parasitter og orme i dyrene. Til fjerkræ anbefales 4 kg Hemexcide pr. 100 kg. foder i ca. 10 dage ved akutte problemer. Derefter 6 kg. pr. 1 ton foder som forebyggende.

Fåes i spand med 5 kg samt sæk med 25 kg

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

25 kg, 5 kg

Varetype