Horselux Elektrolyt flydende – 1 ltr.

Horselux Elektrolyt flydende – 1 ltr.

149,00 DKK Inkl. moms

Vigtigt at huske, hvis din hest sveder meget…

Kategori:

Beskrivelse

HorseLux Flydende Elektrolyt er et koncentreret og velsmagende elektrolyt- og energitilskud, der hurtigt erstatter hestens tab af elektrolytter ved træning, konkurrence, løb eller transport og stimulerer drikkelysten.

Tildeling af tilskuddet umiddelbart efter hårdt arbejde/svedudbrud har derfor en positiv effekt på både væske- og energibalance, hvilket er vigtigt for sportshestens præstationsevne, samt velbefindende. 

Hestens sved indeholder forskellige mineraler og sammensætningen svarer til indholdet i blod og andre kropsvæsker. Derfor kan et mangel på elektrolytter medføre dehydrering, nedsat præstation, nedsat muskel- og nervefunktion. Hestens sved har et højt indhold af forskellige mineraler i forhold til andre dyrearter, hvorfor det er vigtigt at erstatte tabet af disse.

HorseLux Flydende Elektrolyt er et koncentreret og velsmagende elektrolyt- og energitilskud, der hurtigt erstatter hestens tab af elektrolytter ved træning, konkurrence, løb eller transport og stimulerer drikkelysten. Tildeling af tilskuddet umiddelbart efter hårdt arbejde/svedudbrud har derfor en positiv effekt på både væske- og energibalance, hvilket er vigtigt for sportshestens præstationsevne, samt velbefindende.

Husk altid at hesten skal have adgang til friskt drikkevand.

Daglig mængde

Heste/Ponyer:

Let arbejde: 10 ml. pr. 100 kg. hest
Normalt arbejde: 15 ml. pr. 100 kg. hest
Hårdt/intensivt arbejde: 20 ml. pr. 100 kg. hest

Tildeles ovenpå hestens øvrige foder eller direkte i munden med en plastiksprøjte.

​Dosering kan fordobles i 1-3 dage, f.eks. under stævner, ved lange transporter, eller i perioder med varmt vejr eller i andre situationer, hvor der er behov for at stimulere hestens indtag af væske.

 

Indhold 1 ltr

Yderligere information

Vægt 1 kg
Producent

Varetype