HorseLux Mun

HorseLux Mun

219,00 DKK429,00 DKK Inkl. moms

Urteblanding, som styrker hestens immunforsvar og luftveje.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

HorseLux Mun er en urteblanding, der styrker immunforsvar, luftveje, hud og fordøjelse på en naturlig måde, samt øger hestens modstandskraft overfor sygdom. Blandingen er sammensat af 100% naturlige lægeurter, med en velkendt og veldokumenteret virkning.

Hovedbestanddelen i HorseLux Mun er tørret hvidløg af fødevarekvalitet, hvilket gør at Mun derudover kan virke afskrækkende på indvoldsorm og insekter (fluer, myg, mitter m.fl.).

Produktet indeholder ægte eucalyptus, der har en meget velgørende og forfriskende virkning på hestens luftveje og åndedrætsorganer. Hesten får maksimal luft, hvilket giver bedre velvære, både under hvile og ved fysisk træning.

HorseLux Mun kan anvendes som immunstyrkende tilskud til alle slags heste, men er særlig velegnet til heste på stald, da disse generelt er udsat for højere koncentrationer af irriterende stoffer (støv, svampesporer, ammoniak, o. lign.).Produktet også velegnet ved højt smittetryk (f.eks. rideskoler el. pensioner), ved stress, samt til heste der deltager i konkurrencer/løb eller på anden vis ofte kommer i kontakt med andre heste og miljøer.

Produktet indeholder ølgær, som er rig på B-vitamin og har en positiv effekt på hove, hud og pels.

Daglige mængde:

Store heste: 75 g (3 mål).

Ponyer: 35-50 g (1½-2 mål)

Fåes i 2 kg samt 5 kg spand

Yderligere information

Vægt N/A
Producent

Vægt

2 kg, 5 kg

Varetype