Equifirst Nerv Support 4 kg

Equifirst Nerv Support 4 kg

349,00 DKK Inkl. moms

Nerv Support er et tilskudsfoder til den nervøse eller stressramte hest.

Kategori:

Beskrivelse

Tilskud til heste der stresser, bliver hidsige eller “ser spøgelser”. Kombinationen af magnesium, L-tryptofan og B-vitaminer har en meget positiv effekt på mange heste. Bidrager til at forbedre koncentrationsevnen uden at påvirke energiniveauet.

Nerv Support er et nyt, beroligende produkt der indeholder magnesium og L-Tryptofan, samt næringsstoffer, der er kendt for at få muskelvævet til at slappe af og understøtte hestens koncentrationen.

Magnesium er essentielt for hestens generelle velbefindende og regulerer blandt meget andet nervøs anspændthed.
Magnesium påvirker muskelspændinger, og derfor kan en hest i underskud af magnesium optræde anspændt i sit bevægemønster og udvise nervøsitet, opskræmthed og frygt.
Et lavt niveau af magnesium kan skyldes mangler i græsset eller den enkelte hests individuelle stofskifte. Magnesiumniveauet kan desuden reduceres ved jævnlig rejseaktivitet, miljøskifte og stævner eller hos heste med et sensitivt temperament.

Tryptofan er en essentiel aminosyre, der er nødvendig for produktionen af B3-vitamin (niacin). Den anvendes af hjernen til at producere serotonin, en neurotransmitter, der overfører nerveimpulser fra én celle til en anden og hjælper til kontrol af nervesystemet.

Dosering:
20 gram pr. 100 kg. kropsvægt

Leveres i 4 kg. spand med velsmagende piller der let glider ned sammen med hestens øvrige portion krybbefoder.

Indhold klik her:
EF-NervSupport4kg-LR (1)

 

Yderligere information

Vægt 4 kg
Producent

Varetype