Pavo HealthBoost 8 kg

Pavo HealthBoost 8 kg

425,00 DKK Inkl. moms

Stærkt immunforsvaret og giver ekstra energi.

Kategori:

Beskrivelse

Føler du at din hests immunforsvar er hvor det skal være? Har den været syg, eller er dens tilstand svagere, eksempelvis pga. alder? Hvis din hest led af diarre, eller dårlig afføring fordi tarmsystemet ikke fordøje foderet helt? Så er Pavo HealthBoost løsningen!

Vitamin boost til din hest
Pavo HealthBoost indeholder en bred vifte af vitaminer, antioxidanter og præbiotikaer, som virkelig giver et boost til din hest. Naturligt E vitamin sammen med de naturlige CellProtect antioxidanter giver en bedre optagelighed af E vitamin og neutralisering af de frie radikaler. Immunitet er tæt relateret til ordenlig funktion af tarmsystemet. Levende gær bruges ofte som præbiotika som bidrager til en sund mikroflora i tarmene. Men, undersøgelser har vist at levende gær mister meget af sin effektivitet i processen omkring at tilsættes i et produkt. Det er derfor at Pavo tilføre ‘Diamond V’ præbiotika i vores Pavo HealthBoost. Diamond V indeholder næringsstoffer som kræves af sunde tarmbakterier, ved at give dem mulighed for at trives. Der er ikke tilsat jern, da årevis af analyser i stråfoder viser at tilgængeligheden af jern er tilstrækkelig. Pavo HealthBoost indeholder ikke hvede, så tilskuddet er også ideelt til heste som sensitive overfor gluten.

Foder rådgivning
Giv Pavo HealthBoost som en kur over to tilt re uger efter sygdom, eller i længere perioder til heste der lider af et dårligt immunforsvar.

Pavo HealthBoost er tilgængelig i 8 kg spand.

  • Hest (600 kg): 250 g pr dag
  • Pony (300 kg): 125 g pr dag

Yderligere information

Vægt 10 kg
Producent

Varetype

,