Pavo Podo®Care 8 kg

Pavo Podo®Care 8 kg

399,00 DKK Inkl. moms

Udviklet specielt til unge føl op til tolv måneder.

Kategori:

Beskrivelse

løbet af de første måneder af sit liv, behøver føl mange byggesten til en sund knogle udvikling. Men det er utroligt vigtigt at disse byggesten er tilgængelige i det rigtige forhold. For lidt af et mineral, eller for meget af et andet, kan give lidelser som OC/ OCD (ledmus). Hvis forholdet er ukorrekt kan optagelesen af mineralet blive svækket.

Pavo PodoCare: mineraler i det rigtige forhold
Pavo PodoCare indeholder mineralerne forfor, magnesium, calcium og vitamin D for optimal vækst af knoglevævet. Især ekstra fosfor og magnesium er nøglen til sund knogle opbygning. Folk tror ofte fejlagtigt at føl skal have ekstra kalcium, men der er tilstrækkeligt i hoppens mælk og i stråfoderet. Baseret på vores seneste videnskabelige undersøgelser, er forholdet af mineraler nøjsomt tilpasset føllets behov. Produktet indeholder ikke hvede og er derfor velegnet til en gluten-fri diæt.

Feeding advice Pavo PodoCare 
Prøv at få føllet til at æde Pavo PodoCare far en så ung alder som muligt. Fra 4 til 6 uge starter føl ofte med at spise med i moders krybbe. Det er klogt at lære dem at spise selv fra en tidlig alder, ved at tilbyde dem deres egne krybbe lidt væk fra moderens.

Foder rådgivning
For at sikre at føllet ikke mangler noget i den vigtigste periode af sit liv, kan du give Pavo PodoCare op til 30 måneder, eller indtil føllet spiser Pavo PodoStart. Så snart et føl spiser 1 kg Pavo PodoStart om dagen, er det ikke længere nødvendigt at give Pavo PodoCare.

Pavo PodoCare er tilgængelig i en 8 kg spand.

  • Hest (600 kg): 200 g pr dag
  • Pony (300 kg): 100 g pr dag

Yderligere information

Vægt 6 kg
Producent

Varetype

,