Dangro Ponyguf

Dangro Ponyguf

121,00 DKK4.356,00 DKK Inkl. moms

Køb 45 stk og spar 20%

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Et fulddækkende foder med lucerne, urter, hvidløg, gulerødder. Specialudviklet til ponyer hvor det er vigtigt med et meget fiberrigt foder og hvor proteinindhold er lavt, men hvor ponyen får dækket sit daglige energi og vitamin- / mineralbehov.

Der kan tildeles relativt store mængder foder sammen med at tyggetiden forlænges, dermed sikres en optimal foderoptagelse – giver ponyen oplevelse af at blive mæt uden at tage på. Der tilsættes urter i form af hvidløg, timian, oregano, rosmarin og gulerødder – hvilket gør foderet særdeles velsmagende og giver en dejlig duftoplevelse.

Sæk med 15 kg

Anvendelse:
Velduftende kraftfoder til ponyer. Sammen med grovfoder dækker foderet ponyens daglige behov for de vigtige vitaminer / mineraler samt tilfører energi på et passende niveau.

Fordele:
Specialudviklet til ponyer – tilsat timian, rosmarin, oregano og hvidløg, samt tørrede gulerodsstykker for at give duft, smag og carotin. Et meget fiberrigt foder med lavt proteinindhold, så ponyen får dækket sit daglige behov uden at få for mange foderenheder. 25% lucerne som giver en lang tyggetid og fremmer fordøjelsen.

GMO-fri

Yderligere information

Vægt N/A
Producent

Varetype

Styk

1 stk., 45 stk.