Amequ Psyllium Digest loppefrø

Amequ Psyllium Digest loppefrø

359,00 DKK1.049,00 DKK Inkl. moms

3 kg.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Loppefrøskaller til hest – med smag. Amequ Psyllium Digest er et velsmagende tilskud der modvirker sandophobning i tarmen, og optimerer fordøjelsen. Blandingen består af formalede loppefrøskaller tilsat et unikt mix af planteekstrater, urter, krydderier og essentielle olier som sikrer god duft og smag, og som i forsøg bl.a. har vist en forbedret optagelighed af makromineraler.

Loppefrøskaller har længe været kendt som et tarmregulerende middel, der virker på løs mave og andre ubalancer i fordøjelsen. Samtidig har loppefrøskaller den fordel at det danner en tyk gel i tarmene, som hjælper til at binde sand, så det føres ud med hestepærerne. Amequ Psyllium Digest beskytter tarmens slimhinde, og har ikke en vanedannende virkning på tarmen. Derfor kan produktet også anvendes forebyggende i perioder med lidt eller ingen græs på foldene, hvor hestene er i risiko for at indtage jord/sand.

Fåes i spand med 3 kg samt spand med 10 kg

Forskning viser også at psyllium kan bruges til kontrol af blodsukker og insulinkoncentrationer. “Psyllium kunne være særligt gavnligt for svært overvægtige insulinresistente heste” udtalte en af forskerne efter undersøgelsen”.  >>Læs mere om forsøget ved at klikke her<<

Yderligere information

Vægt 3 kg
Producent

Varetype

Vægt

10 kg, 3 kg