St.Hippolyt Fohlengold

St.Hippolyt Fohlengold

320,00 DKK12.180,00 DKK Inkl. moms

Følfoder til helt særlige krav

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Følfoder til helt særlige krav

ØVELSE GØR MESTER!

Først bredsporet og ubehjælpelig og i næste øjeblik overhales moderen i fuldt firspring, hvorefter føllet gennemfører en overlegen vending i en bremsemanøvre. Stolt og strunk i trav, et frækt spark mod en imaginær angriber og derefter en tiltrængt middagssøvn i solen. Føl gør os bløde om hjertet, og man kan næsten ikke få øjnene fra disse små livstykker, der tidligt øver sig på at udfolde deres talenter.

FohlenGold har en helt speciel sammensætning og indeholder en lang række fordøjelsesstimulerende stoffer, hvorved fordøjelsen stabiliseres og væksten reguleres helt fra begyndelsen. Samtidig har FohlenGold et højt indhold af mineraler og sporstoffer til understøttelse af en sund udvikling af ledbrusk og knogler og en samlet harmonisk vækst.

– stimulere fordøjelsen
– lavt indhold af stivelse
– højt indhold af mikronæringsstoffer
– indeholder urter, havalger, olier og olieholdige frø

KVALITET I STEDET FOR KVANTITET
FohlenGold indeholder vegetabilske proteiner af høj biologisk værdi. Herudover er tilsat de aminosyrer, der er vigtige for en god udvikling af muskulaturen. Stivelsesindholdet er holdt på et meget lavt niveau, og i stedet er anvendt en lang række værdifulde olieholdige frø, fibre og vitaliserende og fordøjelsesunderstøttende næringsstoffer.

Fohlengold er baseret på højeste kvalitet af basisnæringsstoffer som majskim, ølgær, urter og mange naturligt vitalstofholdige råvarer. Mineralerne er overvejende af organisk og marin oprindelse, og forholdet mellem sporstofferne er perfekt afstemt efter hinanden, hvorved det er muligt at opnå en fuldstændig problemfri vækst.

Med gær, malt, hørfrø og en særlig sammensætning af krydderurter stimuleres den enzymatiske fordøjelse, der udvikles i løbet af føllets første leveuger.

STÆRK LIVET IGENNEM
Fohlengold-stimulerede føl er godt forberedt til den meget belastende proces, som fravænning udgør. Fohlengold dækker fuldstændig føllets særlige behov for næringsstoffer. Alt i alt udgør Fohlengold det bedste grundlag for en sund udvikling af føllet og bidrager til at forebygge en for tidlig nedslidning af den voksne hest.

SAMMENSÆTNING
Majskim 20 %, bygflager, roetop, ølgær 4,5 %, majsflager, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), snittet lucerne, æblesirup, roefibre, urter (pebermynte, koriander, salvie, oregano, merian) 3,4 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 2,6 %, oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 2,6 %, æblekvas, snittet varmlufttørret alpehø, malt-gær-urt, hvedeklid, ærteprotein, salt, vindrueskal, bygkim, havalgemel, hvidløg, hvedekim

FODRINGSANVISNING

Vejledningen forudsætter, at unghesten vokser regelmæssigt og har adgang til hø eller græs af god kvalitet (forventet slutvægt 400 hhv. 600 kg). Til specialracer, ponyer, “easy keepers” tilpasses mængderne efter kropsvægten.

 Fra 3. leveuge til 3. måned Fri adgang – max. 400/600 g/dag
 Fra 4. til 12. måned 500/900 g/dag
 Fra 12. til 18. måned 600/1200 g/dag
 Fra 18. til 24. måned 700-800 g/1,3-1,5 kg
 Ved 24. måned Fohlengold udfases samtidig med, at voksenfoder introduceres

1 liter = ca. 700 g

PAKNINGER
Sæk 20 kg
1/2 palle 420 kg
1/1 palle 840 kg

Yderligere information

Vægt N/A
Producent

Vægt

1/1 palle-840 kg, 1/2 palle-420 kg, 20 kg

Varetype