Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 1 vare.

Biobrændsel 

Vi er en af Vejles største leverandører af Biobrændsel, som både kan afhentes i de 3 butikker(Vejle,Billund og Fredercia), eller leveres på kundens adresse.
Vi leverer fragtfrit ved 3 paller i Vejle/Billund/Fredercia opland i egen bil, hvor vi sætter pris på høj service, og gerne kører dem ind i garage, fyrrum, carport eller lign.
Vi har træpiller i 3 kvaliteter, ovntørrede trætårne i bøg samt træbriketter, og de 3 fragtfrie paller kan frit mixes mellem de forskellige typer

Her på Dyrenes Netto finder du et stort udvalg af biobrændsel, der er kendetegnet ved at være en vedvarende energikilde sammenlignet med fossilt brændsel. Blandt vores sortiment finder du forskellige typer træpiller samt træbriketter og ovntørret bøgetræ. Al vores biobrændsel er tilpasset brændeovn og pejs, så du kan varme dit hus op i de kolde vintermåneder. Du bestemmer helt selv om du selv vil afhente din biobrændsel eller om du vil have det leveret direkte til døren.

Hvad er fordelene ved at købe biobrændsel?


Hvis du er interesseret i at købe biobrændsel her hos os, så vil vi gerne bidrage med en vis viden omkring dette, så du kan blive klogere på produkterne, før du køber.

Træbriketter og træpiller bliver fremstillet ved, at savsmuld og spåner bliver presset sammen under et massivt tryk. Den tæthed, som der opstår i produktet, gør, at både træpiller og træbriketter er virkeligt effektive.

Udover effektiviteten er der også en anden stor fordel, som man kan glæde sig over. Det er nemlig utroligt billigt at anvende biobrændsel af træpiller eller træbriketter til at opvarme med. Grunden til dette er, at det savsmuld, som bliver anvendt til produktionen, stort set ikke koster noget. Dette er nemlig et affaldsprodukt.

Men hvor kommer dette så fra? Affaldet, som bliver brugt til at fyre med, stammer ofte fra store fabrikker, hvor der bliver fremstillet for eksempel møbler.

Når du vælger at fyre med træpiller, så gør du ikke blot noget godt for din egen pengepung, du gør også noget godt for miljøet. Dette er nemlig en energiform, som udleder ganske få miljøskadelige stoffer.

Hvorfor bør du købe dit brændsel her hos os?

Ligegyldigt hvad du leder efter, når man snakker træpiller og træbriketter, så finder du det her hos os. Vi har ikke blot gode priser, der er nemlig en lang række af andre fordele, som du kan opnå ved at handle her hos os.

Som nævnt, så går vi meget højt op i service ved levering af varerne, men dette er ikke det eneste sted, hvor du vil opleve en god service.
Du kan blandt andet altid kontakte os med spørgsmål, hvis du skulle være i tvivl om selv det mindste. Hvis du kontakter os per telefon inden for vores åbningstider, så vil vi sidde svar med svar på dine spørgsmål lige med det samme.

Herudover består den gode oplevelse hos os også af valgfrihed. Vi har et kæmpestort sortiment af forskellige produkter, som du frit kan vælge imellem.
Når man taler om leveringen, så har du også fri mulighed for at vælge, om du selv vil hente, eller om vi skal levere. Hvis du vælger at få varerne leveret, så har vi naturligvis dygtige folk, som placerer pallerne lige der, hvor det er lettest for dig.

 Så hvis du gerne vil have gode priser og god service – så kan du handle hos os.

 

 

Underkategorier

  • Træpiller
    Køb træpiller i god kvalitet og hold varmen året rundt På de kolde vinteraftenen sætter langt de fleste pejseejere pris på, at få tændt lidt op, så de kan holde varmen, Og ikke mindst grundet den hyggelige stemning der opstår, når der er gang i pejsen. Mange vælger at buge brænde, når de skal tænde op, men en let og miljørigtig løsning er at skifte over til træpiller. Disse fås i diverse størrelser og lavet af diverse træsorter, og kan bestilles let og hurtigt. Den miljøvenlige løsning, når du skal tænde op i brændeovnen Når du vælger at bestille træpiller til at fyre med, gavner du både dig selv, miljøet og de fremtidige genrationer. Dette er en miljørigtig form for brændstof, der er fremstillet af 100% rent træ. Ofte produceres de med tanke på at benytte så meget af træet som overhovedet muligt, for at undgå mest muligt spild. Ligeledes laves flere af pillerne af rester fra andre ting, der produceres af træ. Det kan være fra gulvbrædder, møbler eller lignende, hvor der er små, og ellers ubrugelige stumper tilovers fra produktionen, som fint kan benyttes, når der skal produceres træpiller. Høj kvalitet fører til høj brændværdi Som med de fleste andre ting findes der træpiller i mange forskellige kvaliteter – og dermed også forskellige prisklasser. De forskellige prisklasser skyldes, at pillerne laves af mange forskellige typer af træ, hvor noget træ egner sig bedre end andet eller er dyrere at indkøbe til produktionen af pillerne. Når man betaler lidt ekstra for sine træpiller, er de også ofte med ekstra høj brændværdi. Det vil sige, at de holder længere, når først de er smidt i pejsen. På den måde behøver du ikke fylde på med nye hele tiden, men kan i stedet have de samme til at brænde længe.  
  • træbriketter
    Skån miljøet og varm op med træbriketter Der er mange fordele ved at fyre med træbriketter. En af de store fordele er, at man opnår en meget mere sikker forbrænding med briketter, fordi de er fremstillet netop til det formål. I modsætning til almindeligt træ, så er det meget mere kontrolleret at forbrænde med briketter. Derudover skåner du miljøet, når du fyrer op med dem. De er nemlig lavet af 100% træ i form af savsmuld, der er presset sammen. Derfor indeholder det ikke nogen giftige stoffer, der er skadelige. Derudover er det også helt CO2 frit. Her på siden kan du finde et udvalg af briketter i god kvalitet. Vores briketter er billige og sendes i større pakker af eksempelvis 10kg. Så hvis du mangler nye briketter, så du kan fyre op for varmen i hjemmet, er du kommet til det rette sted. Tænk på miljøet med god samvittighed Træbriketter er produceret af 100% naturligt savsmuld, og derfor indeholder det ikke giftige stoffer, samtidig med at det er CO2 frit. Du kan derfor frit fyre op med briketterne uden at skade miljøet. Kontrolleret afbrænding Foruden at skåne miljøet oplever du også en sikker afbrænding med briketterne. De adskiller sig nemlig fra almindeligt træ ved at være helt uden knaster, bark og fugt, der kan gnistre og blæse gløder afsted. Hos os finder du briketter af høj kvalitet, og det er vigtigt, hvis du gerne vil have en ordentlig afbrænding. Dårlig kvalitet kan være skyld i, at briketterne falder fra hinanden eller er fyldt med kemikalier for at holde dem sammen. Dette bør du undgå for at opnå det bedste resultat, og det gør du ved at købe træbriketterne hos os. Så hvis du køber briketter hos os, kan du være med til at skåne miljøet med en sikker afbrænding og samtidig sikre effektiv varme og energi.