Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 1 vare.

Skån miljøet og varm op med træbriketter

Der er mange fordele ved at fyre med træbriketter. En af de store fordele er, at man opnår en meget mere sikker forbrænding med briketter, fordi de er fremstillet netop til det formål. I modsætning til almindeligt træ, så er det meget mere kontrolleret at forbrænde med briketter.

Derudover skåner du miljøet, når du fyrer op med dem. De er nemlig lavet af 100% træ i form af savsmuld, der er presset sammen. Derfor indeholder det ikke nogen giftige stoffer, der er skadelige. Derudover er det også helt CO2 frit.

Her på siden kan du finde et udvalg af briketter i god kvalitet. Vores briketter er billige og sendes i større pakker af eksempelvis 10kg. Så hvis du mangler nye briketter, så du kan fyre op for varmen i hjemmet, er du kommet til det rette sted.

Tænk på miljøet med god samvittighed

Træbriketter er produceret af 100% naturligt savsmuld, og derfor indeholder det ikke giftige stoffer, samtidig med at det er CO2 frit. Du kan derfor frit fyre op med briketterne uden at skade miljøet.

Kontrolleret afbrænding

Foruden at skåne miljøet oplever du også en sikker afbrænding med briketterne. De adskiller sig nemlig fra almindeligt træ ved at være helt uden knaster, bark og fugt, der kan gnistre og blæse gløder afsted.

Hos os finder du briketter af høj kvalitet, og det er vigtigt, hvis du gerne vil have en ordentlig afbrænding. Dårlig kvalitet kan være skyld i, at briketterne falder fra hinanden eller er fyldt med kemikalier for at holde dem sammen. Dette bør du undgå for at opnå det bedste resultat, og det gør du ved at købe træbriketterne hos os.

Så hvis du køber briketter hos os, kan du være med til at skåne miljøet med en sikker afbrænding og samtidig sikre effektiv varme og energi.