Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 2 varer.

Køb træpiller i god kvalitet og hold varmen året rundt

På de kolde vinteraftenen sætter langt de fleste pejseejere pris på, at få tændt lidt op, så de kan holde varmen, Og ikke mindst grundet den hyggelige stemning der opstår, når der er gang i pejsen. Mange vælger at buge brænde, når de skal tænde op, men en let og miljørigtig løsning er at skifte over til træpiller. Disse fås i diverse størrelser og lavet af diverse træsorter, og kan bestilles let og hurtigt.

Den miljøvenlige løsning, når du skal tænde op i brændeovnen

Når du vælger at bestille træpiller til at fyre med, gavner du både dig selv, miljøet og de fremtidige genrationer. Dette er en miljørigtig form for brændstof, der er fremstillet af 100% rent træ. Ofte produceres de med tanke på at benytte så meget af træet som overhovedet muligt, for at undgå mest muligt spild. Ligeledes laves flere af pillerne af rester fra andre ting, der produceres af træ. Det kan være fra gulvbrædder, møbler eller lignende, hvor der er små, og ellers ubrugelige stumper tilovers fra produktionen, som fint kan benyttes, når der skal produceres træpiller.

Høj kvalitet fører til høj brændværdi

Som med de fleste andre ting findes der træpiller i mange forskellige kvaliteter – og dermed også forskellige prisklasser. De forskellige prisklasser skyldes, at pillerne laves af mange forskellige typer af træ, hvor noget træ egner sig bedre end andet eller er dyrere at indkøbe til produktionen af pillerne. Når man betaler lidt ekstra for sine træpiller, er de også ofte med ekstra høj brændværdi. Det vil sige, at de holder længere, når først de er smidt i pejsen. På den måde behøver du ikke fylde på med nye hele tiden, men kan i stedet have de samme til at brænde længe.