Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 1 vare.

Brændsel 

Vi er en af Vejles største leverandører af Biobrændsel, som både kan afhentes i de 3 butikker(Vejle,Billund og Fredercia), eller leveres på kundens adresse.
Vi leverer fragtfrit ved 3 paller i Vejle/Billund/Fredercia opland i egen bil, hvor vi sætter pris på høj service, og gerne kører dem ind i garage, fyrrum, carport eller lign.
Vi har træpiller i 3 kvaliteter, ovntørrede trætårne i bøg samt træbriketter, og de 3 fragtfrie paller kan frit mixes mellem de forskellige typer

Her på Dyrenes Netto finder du et stort udvalg af biobrændsel, der er kendetegnet ved at være en vedvarende energikilde sammenlignet med fossilt brændsel. Blandt vores sortiment finder du forskellige typer træpiller samt træbriketter og ovntørret bøgetræ. Al vores biobrændsel er tilpasset brændeovn og pejs, så du kan varme dit hus op i de kolde vintermåneder. Du bestemmer helt selv om du selv vil afhente din biobrændsel eller om du vil have det leveret direkte til døren.

Underkategorier

  • Træpiller
    Træpiller vi har træpiller, som er under kategorien brændsel
  • træbriketter
    Træbriketter  Vi har træbriketter, som går under energiformen brændsel.