Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er ingen varer

Fuglefoder og tilbehør

Herpå siden finder du et stort udvalg af tilbehør til fugle, således at du kanfinde den helt rigtige frøblanding, det bedste legetøj, eller det rigtigefodertilskud til lige netop din fugl, om end du ejer en undulat, en kanariefugleller måske endda en flot papegøje. Hos Dyrenes Netto finder du alt i fugletilbehør samt et kæmpe sortiment af fugle foder, der omfatter diversefrøblandinger, tilskudsfoder, foderinsekter, frøstænger, rene frøsorter ogmeget mere.

Giv din fugl det rette fuglefoder

Det er vigtigt, at din fugl får det rigtige foder. Du skal vælge foder efter den specifikke fugl du har, hvad end det er en papegøje, kanariefugl eller noget tredje. Dine fugle skal have noget mad som er sundt og nærende og som sørger for, at de vokser som de skal, at de får de vitaminer og mineraler som er vigtige og ikke mindst, at de altid er sunde og raske.

Derudover sørger den korrekte fuglefoder for, at fjerene har den glans som de skal have. Fugle i fangenskab har ikke mulighed for at flyve ligeså meget som vilde fugle, hvorfor det er endnu mere vigtigt, at de ikke får for meget at spise og derved bliver overvægtige.

Legetøj er vigtigt

Udover fuglefoder, er det også vigtigt, at dine fugle har noget af beskæftige sig med. Det er selvfølgelig vigtigt, at fuglene først og fremmest har et bur, som er stort nok til, at de kan bevæge sig frit rundt mellem fuglefoder og legetøj. Legetøjet er vigtigt for at stimulere fuglen så den både er aktiv og får stimuleret sit intellekt. Fugle er generelt nysgerrige og intelligente af natur og skal have noget at lave og mulighed for at udfolde sig.