Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Proline Boxby hundegodbidder Se fuld størrelse

Proline Boxby hundegodbidder

14 slags..De mest kendte Proline snacks ... en snack for hver hund.

Flere detaljer

DKK 30,00 inkl. moms

De mest kendte Proline snacks ... en snack for hver hund.100% naturlig snacks.Pose med 100 gram.

Mange smags-varianter.Se her hvilke slags:

BONE SNACK: er lavet af tørret råhud med led af tørret kyllingebryst på hver side.God for din hunds tænder. Det er også let at fordøje, hvilket gør det til det perfekte snack samt en fantastisk supplement til din hunds kost

CHICKEN & SPINACH: Spinat ... gør musklerne stærkere! Derfor har vi udviklet Boxby Chicken & Spinat Sticks, som er lavet af spinat og kylling. En god kilde til vitaminer og et lavt fedtindhold.

CHIP MIX: er en velsmagende godbid, der består af en kombination af kylling og oksekød. Disse chips er nemme at fordøje, er velegnet til mindre hunde.

DOG CHEWS WITH CHICKEN:er hund snacks, der er lavet af en knogle indpakket i tørret kylling til en ekstra bid!

DUCK TRAINERS:er meget lækre snacks lavet af andekød. Hund snacks, der indeholder andekød er ideelle til hunde, der er følsomme over for andre typer af kød. Disse snacks er også yderst lækre og af høj kvalitet. Din firbenede ven vil elske disse!

LAMB TRAINERS: lavet af mindst 80% lam. Lamb Trainers er perfekt som en snack eller som et supplement til din hunds regelmæssig kost.Lamb Trainers er meget blød, hvilket gør dette produkt også er velegnet til mindre hunde.

ORGINAL SUSHI:er bløde snacks lavet af kylling og sej. Takket være deres form, de er den ideelle til at belønne din hund under træning. Den bløde konsistens af hundens snacks gør dem også velegnet til mindre hunde.

PUPPY SNACKS MINI HEARTS:er specielt udviklet til hvalpe. Snacks er forholdsvis lille, nem at tygge og uimodståelig for hvalpe, fordi de er lavet af kylling og fisk.

RICE BONE;består af en kombination af kylling og høj kvalitet tørrede brune ris. Dette er den perfekte snack til hunde på en speciel diæt.

SLICES:bløde snacks, som kun indeholder kylling.Denne snack er den perfekte belønning til mindre hunde.

STRIPS:blød snack, der kun indeholder tørret kylling med skiver af lubbe på hver side. De er ikke bare velsmagende, men også meget sunde! Strimlerne kan også bruges som en belønning, når du træner din hund, da de let kan skæres i små stykker.

CHICKEN WINGS:Den perfekte snack til din hund! Det er let at fordøje, og takket være den høje kvalitet proteiner, er det en rigtig energi booster.

PUPPY SNACKS MINI BITES:er specielt udviklet til hvalpe. Snacks er forholdsvis lille, nem at tygge og uimodståelig for hvalpe, fordi de er lavet af kylling og fisk. Den bløde konsistens og størrelse gør disse Mini Bites den perfekte belønning snack til træninger.

CALCIUM BONE:knogle med tørret kyllingebryst svøbt omkring det. Calcium er blevet tilføjet til dette produkt, som navnet antyder. Calcium opbygger stærkere knogler og tænder, hvilket er særligt vigtigt for hvalpe.

Kunder, der købte denne vare, købte også: