Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 16 varer.

Hønsefoder

For at dine høns skal få opfyldt deres særlige næringsbehov er det vigtigt, at de får den rigtige kost og ikke bare køkkenaffald. Hos os finder du alt, hvad dine fjerkræ har brug for. Her er både startfuldfoder og voksefoder samt fuldfoder og tilskudsfoder til de æglæggende fugle. Det er også her du finder strandskaller, som bl.a. er nødvendigt, når du har æglæggende høns til at gøre æggeskallerne stærkere. Er dine høns økologiske, skal du købe vores økologiske hønsefoder. En del af vores produkter, såsom vokse- og startfoder kan bruges til alle fjerkræarter. Du kan også få ren byg og ren hvede og kornblandinger med byg, hvede og majs.

Bedre foder giver sundere høns og bedre æg

Foderet, som du giver dine høns, er vigtigt. Det er det, lige meget om du holder høns i haven privat, eller om du holder høns i forbindelse med et hønsebrug. Der er nemlig flere aspekter i det gode foder.

For det første, så sørger godt hønsefoder, som er næringsrigt, for at hønsene har det godt. De bliver sundere og deres fjerpragt flottere og mere blank. På denne måde bliver hønsene mindre syge og trives mere. Dette resulterer naturligt nok også i æg, som har stærkere skal, smager bedre og bliver større.

Hønsefoder bør afhænge af hønsene

Der er to ting, som du skal tænke over, når du vælger foder til dine høns. For det første skal du være bevidst om fjerkræarten. Det er nemlig ikke alle typer af høns, som har behov for samme type af foder. Dog er de fleste af de fodertyper, som vi tilbyder her på siden, velegnet til de fleste arter af høns.

For det andet, så skal du træffe et valg mellem økologisk eller normalt foder. Dette har ikke noget med hønsene selv at gøre, men derimod med det hønsebrug, som du ønsker at holde. Skal dit hønsebrug være økologisk, så skal hønsene fodres i samhørighed med dette.

Kombinér forskellige typer af foder

Du kan med fordel vælge at købe flere typer af foder, som du giver til dine høns. Hønsene har nemlig – ligesom mennesker – godt af variation i kosten. Derfor kan du shoppe rundt mellem vores store udvalg, hvor du kan se eksempler på en række forskellige fodertyper. Er du i tvivl om hvad du skal købe, så tilbyder vi også forskellige typer af start-up foder. Her kan du få alle de typer, dine høns har brug for, i kun én pakke.

Underkategorier