Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
TickLess Pet-Trixie Se fuld størrelse

TickLess Pet-Trixie

Lopper,Tæge og flåt afskrækker-virker 9-12 mdr...Flere farver..

Specielt egnet til hvalpe,killinger samt drægtige tæver.

Flere detaljer

DKK 199,00 inkl. moms

Tickless Pet er et smart lille apparat med indbygget lithium batteri, som uden brug af kemikalier, holder flåter og lopper væk fra hunde, katte og andre kæledyr. Ved hjælp af ultralyd afskrækkes parasitterne fra at sætte sig på dyrene. Flåternes og loppernes sanseorganer generes s af de vibrationer ultralyden udsætter dem for. Herved mister parasitterne deres fokus, så de forhindres i at være klar til at springe på kæledyrene, når dyrene passerer parasitternes gemmesteder. Tickless anbringes i halsbåndet med lydåbningerne indad mod kroppen. Rækkevidden er på ca. 1,5 meter. Tickless Pet anvendes forebyggende i hele sæsonen og er ikke egnet til behandling af allerede inficerede kæledyr. Apparatet er vandafvisende (IP13) og forventet batteritid er ca. 9-12 måneder. Blinker det røde lys, når der trykkes på kontrolknappen, så er Tickless aktiv.
Tickless Pet kan anvendes til både unge, gamle og svækkede kæledyr, da det ikke ubehagelig eller skadelig for hverken dyr eller mennesker.Specielt egnet til hvalpe,killinger samt drægtige tæver.

Fåes i 5 farver....

Kunder, der købte denne vare, købte også:

7 andre varer i samme kategori: