Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 2 varer.

Katteudstyr og tilbehør

Her påsiden finder du alt i katte udstyr og tilbehør til din kat, hvad end du står som ny katteejer, og mangler det helt basale udstyr til din kat, eller om du som en garvet katteejer og mangler noget at forkæle din kat med. Om  det er godbidder, nyt legetøj, måske en ny katteseng så har vi det hele. Vi har et stort sortiment af katte tilbehør, som både omfatter kradsetræer, halsbånd, kattebakker, transportkasser, plejeudstyr og meget mere.

Forkæl din kat med nyt katteudstyr

Katte er dyr, der godt kan lide at beskæftige sig selv, både når du er hjemme og ude af huset. Selvom katte er meget selvstændige dyr, der ikke kræver meget opmærksomhed, så har de stadig brug for udstyr, så de kan holde sig aktive. Der findes mange forskellige måder, katte kan være aktive på, og her kan et kradsetræ til katten eksempelvis være en af måderne.

Derudover skal katte også have andre former for udstyr. De skal eksempelvis have en kattebakke og en transportkasse. Det rent praktiske katte tilbehør er en vigtig ting, så din kat får de bedst mulige forhol

Katteudstyr til både nye og garvede katteejere

Der findes altid nyt udstyr, man kan købe til katten, og det gælder selvom man lige har fået en ny kat, eller om man har haft katten i længere tid. Eksempelvis er det nødvendigt at skifte kattebakken ud engang i mellem, og det er også en god idé at skifte kattesengen ud af og til

Derudover er der tilbehør som grus til kattebakken og godbidder til katten. Det er også nødvendigt med plejeudstyr til katten som for eksempel loppefjerner.

Gå på jagt blandt vores katteudstyr

Her på siden finder du udstyr til katten i mange forskellige former og størrelser. Vi har et udvalg af de helt basale ting til katten, og det er både til den garvede katteejer og til dig, der har fået kat for første gang.

Her på siden finder du både de rent praktiske ting og legetøj, så du kan underholde din kat. Derudover kan du finde en masse forskellige foder til din kat. Du kan finde foder i forskellige kvaliteter og til forskellige priser.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Underkategorier

 • KATTEFODER
  KATTEFODER Dyrenesnetto har et bredt udvalg i kattefoder.Kattefoder i forskellige kvaliteter og priser.Royal Canin, hvor du helt sikkert kan finde et foder til lige netop din kat.Arion og Josera, som begge er super premium kattefoder til en fornuftig pris.Kromix og Møllerens som begge er den prisvenlige fodertype.Vi har også vådfoder samt tilskudsprodukter til din kat.Arion Josera Kromix     Royal Canin Møllerens Tilskudsfoder     Vådfoder Farmkat Sund Kat  Køb kvalitetsfoder til din kat De fleste som ejer et kæledyr kan nikke genkendende til, hvordan dyret hurtigt bliver ens bedste ven og en vigtig del af ens liv. Det betyder også, at man er villig til at gøre rigtig meget for, at ens kæledyr har det godt og lever det bedste mulige liv. Det er det ansvar, man tager på sig, når man vælger at få et dyr i hjemmet. Har du kat, er et enormt vigtigt skridt på vejen til at give din kat et godt liv at skaffe det helt rigtige foder til den. Der findes rigtig mange forskellige typer af kattefoder, som er målrettet mod helt særlige behov, og der er derfor altid mulighed for at finde en type foder, som din kat både kan lide, og som opfylder dens særlige behov. Det vil med andre ord afhænge meget af den enkelte kat, hvilket foder, du skal vælge. I nogle tilfælde vil dyrlægen vejlede dig til, hvilke særlige foderbehov, din kat eventuelt måtte have, men som ejer lærer du også med tiden, hvad netop din kat har brug for. Eksempelvis kan det afhænge af kattens størrelse og alder, hvilket foder, der er det rigtige. Det helt rigtige foder til netop din kat  Hos Dyrenesnetto tilbyder vi mange forskellige mærker og typer af kattefoder. Vi ved hvor vigtigt det er for dig som ejer, at du giver din kat det bedste foder, og vi forhandler derfor kun de mest anerkendte mærker på markedet. Heriblandt kan nævnes Royal Canin og Arion. Når først, du har fundet ud af, hvilken type foder, din kat dels bedst kan lide og dels har behov for, kan du med sikkerhed finde det i vores udvalg. Vi tilbyder blandt andet foder, som er særligt udviklet til katte med et sensitivt fordøjelsessystem, til store katte, til bestemte racer og til ældre katte. Foderet er her sammensat på en både, som er særligt gavnligt for netop din kat.  Vores udvalg dækker også over vådfoder og forskellige former for tilskudsprodukter med forskellige funktioner, som kan hjælpe din kat til at få et godt helbred og dermed et godt og lykkeligt katteliv. Høj kvalitet til gode priser Hos Dyrenesnetto er vigtigt for os at du som kunde får den bedste mulige oplevelse, når du handler hos os, og vi tilbyder derfor dig som kunde høj kvalitet til en rigtig god pris.    
 • FODER & VANDSKÅLE
 • PLEJE TIL/AF KATTEN
  Børste/Kamme/Strigler Shampoo og Balsam Negleklippere & Sakse         Diverse       
 • LEGETØJ
 • HALSBÅND & SELER
  Halsbånd Seler   
 • KATTEDØRE
 • KRADSETRÆER
 • KATTEHULER & SENGE
 • KATTEBAKKER, TOILET & GRUS
  Kattebakker & Toilet Kattegrus & Skovle   
 • TRANSPORTKASSER
 • DIVERSE
 • UTØJSMIDLER
  Frontline Advantage Program vet         Spray / Pudder / Shampoo       
 • GODBIDDER