Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 1 vare.

KATTEFODER

Dyrenesnetto har et bredt udvalg i kattefoder.Kattefoder i forskellige kvaliteter og priser.
Royal Canin, hvor du helt sikkert kan finde et foder til lige netop din kat.
Arion og Josera, som begge er super premium kattefoder til en fornuftig pris.
Kromix og Møllerens som begge er den prisvenlige fodertype.
Vi har også vådfoder samt tilskudsprodukter til din kat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Køb kvalitetsfoder til din kat


De fleste som ejer et kæledyr kan nikke genkendende til, hvordan dyret hurtigt bliver ens bedste ven og en vigtig del af ens liv. Det betyder også, at man er villig til at gøre rigtig meget for, at ens kæledyr har det godt og lever det bedste mulige liv. Det er det ansvar, man tager på sig, når man vælger at få et dyr i hjemmet.

Har du kat, er et enormt vigtigt skridt på vejen til at give din kat et godt liv at skaffe det helt rigtige foder til den. Der findes rigtig mange forskellige typer af kattefoder, som er målrettet mod helt særlige behov, og der er derfor altid mulighed for at finde en type foder, som din kat både kan lide, og som opfylder dens særlige behov.

Det vil med andre ord afhænge meget af den enkelte kat, hvilket foder, du skal vælge. I nogle tilfælde vil dyrlægen vejlede dig til, hvilke særlige foderbehov, din kat eventuelt måtte have, men som ejer lærer du også med tiden, hvad netop din kat har brug for. Eksempelvis kan det afhænge af kattens størrelse og alder, hvilket foder, der er det rigtige.

Det helt rigtige foder til netop din kat

 Hos Dyrenesnetto tilbyder vi mange forskellige mærker og typer af kattefoder. Vi ved hvor vigtigt det er for dig som ejer, at du giver din kat det bedste foder, og vi forhandler derfor kun de mest anerkendte mærker på markedet. Heriblandt kan nævnes Royal Canin og Arion. Når først, du har fundet ud af, hvilken type foder, din kat dels bedst kan lide og dels har behov for, kan du med sikkerhed finde det i vores udvalg. Vi tilbyder blandt andet foder, som er særligt udviklet til katte med et sensitivt fordøjelsessystem, til store katte, til bestemte racer og til ældre katte. Foderet er her sammensat på en både, som er særligt gavnligt for netop din kat.

 Vores udvalg dækker også over vådfoder og forskellige former for tilskudsprodukter med forskellige funktioner, som kan hjælpe din kat til at få et godt helbred og dermed et godt og lykkeligt katteliv.

Høj kvalitet til gode priser

Hos Dyrenesnetto er vigtigt for os at du som kunde får den bedste mulige oplevelse, når du handler hos os, og vi tilbyder derfor dig som kunde høj kvalitet til en rigtig god pris.

 

 

Underkategorier