Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er ingen varer

Krybdyr foder og krybdyrs tilbehør

Krybdyr er modsat andre typer af kæledyr koldblodede, hvorfor et krybdyr også har brug for en helt anden type pleje. Hos Dyrenes Netto finder du alt i krybdyr udstyr samt krybdyr tilbehør, således at du som ny ejer kan finde alt det basale udstyr, og at du som garvet ejer af krybdyr kan finde nye dekorationer til dit terrarium, opgradere dit udstyr eller du kan forsøge dig med nye typer foder, i form afeksempelvis tørfoder, diverse tilskudsfoder eller levende insekter. Vi er blandt danmarks billigeste når det kommer til krybdyr foder. 

Krybdyr foder skal passe til det enkelte dyr

Fordi krybdyr rent anatomisk er en anden type af dyr end mange af dem, som vi normalt bruger som kæledyr, er der god grund til at tænke lidt ekstra over det foder, som du giver dem. For at hjælpe dig har vi her på siden samlet en række gode forslag til, hvad du kan købe af krybdyr foder.

Ude i naturen lever krybdyr ikke af kunstigt fremstillet foder. De lever af det, de finder i naturen, og dette er i mange mindre krybdyrs tilfælde insekter. Krybdyr kan sagtens klare sig med andre former for foder, men med insekter kommer du tættest på at give dem et liv som er mere autentisk.

Opnå en varieret kost med alternative former for krybdyr foder

Det er dog ikke alle krybdyr, som vil spise de døde insekter, hvis du lægger dem ned i terrariet til dem. det kan også være, at du personligt ikke har det særligt godt med at håndtere de friske eller frosne insekter. Heldigvis er der fremragende alternativer, og dem kan du også få her hos os.

Tørfoder er normalt noget, som man forbinder med hunde, men det kan også fås til krybdyr. Her er sammensætningen af indholdet selvfølgelig anderledes, og designet til at passe til denne unikke type af dyr. Når du vælger dit tørfoder, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at de forskellige fodertyper passer til forskellige typer af krybdyr.

Andre muligheder inden for foder

Insekter og tørfoder er de primære næringskilder til krybdyr i terrarie. Men er du bekymret for, at dette ikke giver dit kæledyr alle de næringsstoffer, som det har brug for, så fortvivl ikke. Vi forhandler nemlig også en række varianter af tilskudsfoder med forskellige former for vitaminer.

Underkategorier

 • FODERINSEKTER
  Foderinsekter Hos Dyrenes Netto har vi mange forskellige slags foderinsekter. Se vores store sortiment her på siden. Vi har blandt andet møl, orme, fluer, larver og græshopper. Nærende foderinsekter Har du anskaffet dig et krybdyr, hvad end det er en slange, en øgle eller noget helt tredje, er det vigtigt, du sætter dig ind i, præcis hvordan de skal passes og fodres, så det er tættest på deres naturlige habitat. De fleste krybdyr lever godt af insekter, som heldigvis er til at købe. Men først og fremmest må du sætte dig godt ind i hvilke, og i hvor store mængder, det enkelte krybdyr skal have af insekter. Opbevar dine foderinsekter på rette vis Foderinsekter er den perfekte type af foder til langt de fleste krybdyr. De har et højt indhold af, hvad dit krybdyr har brug for, hvad end det er protein, nærringsindhold, kalk eller lignende. Der findes et vælg af forskellige foderdyr, alt efter hvilket krybdyr du skal fodre. Som oftest købes foderdyrene, mens de stadig er levende, så deres næring er bevaret. Det er derfor også vigtigt, at du selv opbevarer foderdyrene på rette måde, så de bevarer mest mulig næring. Ligeledes skal du også sørge for at passe dine foderdyr, så de holdes i live og altid er friske, når dit krybdyr skal fodres. Det er naturligvis forskelligt fra foderdyr til foderdyr, hvordan de holdes i live. Alt efter, om der er tale om melorme, kakerlakker, fluer eller noget fjerde, har de forskellige behov i forhold til både levetemperatur og hvorledes de skal fodres. Kombinér kosten til dit krybdyr Dit krybdyrs kost skal ikke nødvendigvis bestå af udelukkende foderdyr. Du kan passende kombinere foderet med anden form for kost, som eksempelvis grøntfoder. Det afhænger naturligvis af, hvilket krybdyr, du har med at gøre, men mange krybdyr er vant til både at spise krybdyr og grønt i deres naturlige leveforhold.    
 • TERRARIER
  Diverse terrarier til dit krybdyr Skal du anskaffe dig en slange, en skildpadde en øgle eller lignende, er det vigtigt, at krybdyret får de bedst mulige leveforhold. Dyr som disse har det bedst i terrarier af den ene eller den anden slags. Det er dog vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilken slags der passer bedst til det dyr, du har anskaffet dig. Dette gælder både type af terrarie og ikke mindst størrelsen på det. Sørg for at vælge den rette type Der findes flere forskellige typer af terrarier. Du kan altså ikke bare købe hvad som helst, til et hvilket som helst dyr. Nogle dyr har brug for et bo, hvor der kan være vand i bunden, mens andre har brug for at have installeret varmelys, så de ikke har det for koldt. Har du eksempelvis en skildpadde, er det vigtigt, den lever i forhold, der er lavet til, at der kan være vand i bunden, således at det ikke løber ud. Har du i stedet anskaffet dig et reptil, har de som oftest brug for, at der kan installeres lys og varme, hvor de lever. Hos os er der rigt udvalg for både at finde terrarier, der er velegnede til reptiler, og til dyr der har brug for vand Gør omgivelserne gode for dit dyr Det er vigtigt at huske på, at krybdyr ikke i samme grad er kæledyr, som eksempelvis kaniner og marsvin. De kommer derfor til at tilbringe en stor del af deres levetid i selve terrariet, og det er dermed vigtig, at det bliver behageligt for dem. Sørg derfor for at købe et, der er stort nok til det dyr, du har anskaffet dig. Så de har den plads, der er nødvendig for at den får bedst mulige forhold.Exo - Terra Aqualine Andre terrarier
 • HULER/SKJUL
 • FODER-/VANDSKÅLE
 • TERRARIEBUNDLAG
 • TERRARIEKEKORATIONER
 • FAUNABOKSE
 • RUGEMASKINER
 • TILSKUDSFODER
 • PÆRER/NEONRØR
 • TØRFODER
 • VARMERE
 • FODERDYR FROST
 • DIVERSE
 • LAMPER