Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 11 varer.

Foderinsekter

Hos Dyrenes Netto har vi mange forskellige slags foderinsekter. Se vores store sortiment her på siden. Vi har blandt andet møl, orme, fluer, larver og græshopper.

Nærende foderinsekter

Har du anskaffet dig et krybdyr, hvad end det er en slange, en øgle eller noget helt tredje, er det vigtigt, du sætter dig ind i, præcis hvordan de skal passes og fodres, så det er tættest på deres naturlige habitat. De fleste krybdyr lever godt af insekter, som heldigvis er til at købe. Men først og fremmest må du sætte dig godt ind i hvilke, og i hvor store mængder, det enkelte krybdyr skal have af insekter.

Opbevar dine foderinsekter på rette vis

Foderinsekter er den perfekte type af foder til langt de fleste krybdyr. De har et højt indhold af, hvad dit krybdyr har brug for, hvad end det er protein, nærringsindhold, kalk eller lignende. Der findes et vælg af forskellige foderdyr, alt efter hvilket krybdyr du skal fodre.

Som oftest købes foderdyrene, mens de stadig er levende, så deres næring er bevaret. Det er derfor også vigtigt, at du selv opbevarer foderdyrene på rette måde, så de bevarer mest mulig næring. Ligeledes skal du også sørge for at passe dine foderdyr, så de holdes i live og altid er friske, når dit krybdyr skal fodres. Det er naturligvis forskelligt fra foderdyr til foderdyr, hvordan de holdes i live. Alt efter, om der er tale om melorme, kakerlakker, fluer eller noget fjerde, har de forskellige behov i forhold til både levetemperatur og hvorledes de skal fodres.

Kombinér kosten til dit krybdyr

Dit krybdyrs kost skal ikke nødvendigvis bestå af udelukkende foderdyr. Du kan passende kombinere foderet med anden form for kost, som eksempelvis grøntfoder. Det afhænger naturligvis af, hvilket krybdyr, du har med at gøre, men mange krybdyr er vant til både at spise krybdyr og grønt i deres naturlige leveforhold.