Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon eller på mail Mandag - fredag 8.30 - 17.30, lørdag 8.00 - 14.00, Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer i hverdagen.

Telefon: 75 72 27 66

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er ingen varer

Diverse terrarier til dit krybdyr

Skal du anskaffe dig en slange, en skildpadde en øgle eller lignende, er det vigtigt, at krybdyret får de bedst mulige leveforhold. Dyr som disse har det bedst i terrarier af den ene eller den anden slags. Det er dog vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilken slags der passer bedst til det dyr, du har anskaffet dig. Dette gælder både type af terrarie og ikke mindst størrelsen på det.

Sørg for at vælge den rette type

Der findes flere forskellige typer af terrarier. Du kan altså ikke bare købe hvad som helst, til et hvilket som helst dyr. Nogle dyr har brug for et bo, hvor der kan være vand i bunden, mens andre har brug for at have installeret varmelys, så de ikke har det for koldt. Har du eksempelvis en skildpadde, er det vigtigt, den lever i forhold, der er lavet til, at der kan være vand i bunden, således at det ikke løber ud. Har du i stedet anskaffet dig et reptil, har de som oftest brug for, at der kan installeres lys og varme, hvor de lever. Hos os er der rigt udvalg for både at finde terrarier, der er velegnede til reptiler, og til dyr der har brug for vand

Gør omgivelserne gode for dit dyr

Det er vigtigt at huske på, at krybdyr ikke i samme grad er kæledyr, som eksempelvis kaniner og marsvin. De kommer derfor til at tilbringe en stor del af deres levetid i selve terrariet, og det er dermed vigtig, at det bliver behageligt for dem. Sørg derfor for at købe et, der er stort nok til det dyr, du har anskaffet dig. Så de har den plads, der er nødvendig for at den får bedst mulige forhold.